1 Οκτωβρίου 2012

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ !!!!!! ΝΕΟΙ ΥΠΕΑΡΧΕΣ (Και όχι μόνο...)

Τελικά  οι προλήψεις και τα γνωμικά του λαού μας έχουν βάση αλήθειας !!!  Χτες αναρωτιόμουν που είναι οι νέοι Υπεάρχες (http://hiegblog.blogspot.gr/2012/09/blog-post_30.html) σήμερα (πρωτομηνιά) τοποθετήθηκαν. Αρκετά παλιά, αλλά και αρκετά νέα ονόματα στην λίστα. Ας δούμε μερικούς γνωστούς.

Έχουμε και λέμε Δ/της στην Α! πάει ο Βασίλης ο Κοντοζαμάνης, υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ. Μαζί του σαν Υποδ/της πάει ο Σωτήρης Ζώτος, πρώην υποδ/της της 2ης ΥΠΕ,  παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και για λίγο μεταβατικός Γενικός Γραμματέας. Δεύτερος Υποδ/της πάει ο Χρυσόστομος Γούναρης, παλαιότερα σύμβουλος στο ΥΥΚΑ, με διαδρομές και σε ιδιωτικά συγκροτήματα υγείας και ‘’προστατευόμενος’’ του Πασχάλη Μπουχώρη, πρώην Γ.Γ. του ΥΥΚΑ επί Κακλαμάνη και ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ του ’85.

Στο ΕΚΕΠΥ (ξανα) πάει ο γνωστός Πάνος Ευσταθίου που ήταν και στη προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ.. Στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας πάει ο Χρήστος Γιάνναρης.

Για τους υπόλοιπους, δείτε τα στο http://www.enikos.gr

2 σχόλια:

  1. Ανανέωση βλέπω !!! Νέα, φρέσκα πρόσωπα !!! Μπράβο, μπράβο ... Άντε καλορίζικοι και η παναγιά μαζί σας (Για το τελευταίον, copyright Α. Σαμαράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μουσώνη γιατί τον ''φάγανε'' δεν το κατάλαβα. Εκτός και εαν τον προορίζουν για καλύτερη θέση. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή