21 Οκτωβρίου 2012

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ .....

Γεμάτος από νέα, ειδήσεις και αποκλειστικές πληροφορίες ο έντυπος τύπος της Κυριακής. Ονόματα για υπουργοποίηση, αναβάθμιση, υποβάθμιση και απομάκρυνση, πάνε και έρχονται. Και αναρωτιέμαι. Για πόσο ηλίθιους εξακολουθούν να μας περνάνε, όλοι αυτοί που δηλώνουν ‘’πολιτικοί’’. Το έχουμε καταλάβει, από χρόνια τώρα, ότι οι φημολογίες περί ανασχηματισμών σε δύσκολες καταστάσεις, δεν έχουν να κάνουν παρά μόνο δύο στόχους. (1). Να δημιουργήσουν μια ψεύτικη ελπίδα στο λαό ότι, με ένα άλλο κυβερνητικό σχήμα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και (2). Να ρίξουν ‘’δόλωμα’’ και ελπίδες στους βουλευτές που είναι ‘’στην απέξω’’, λίγο πριν από τη καθοριστική ψηφοφορία για το μέλλον και τη τύχη της Ελλάδας. Καμία άλλη ουσία. Γνωστό και παλιό πλέον κόλπο (το οποίο συντηρεί βέβαια και η πλειοψηφία των ‘’διαμορφωτών γνώμης’’) και όσοι τσιμπήσουν, τσιμπήσανε.  

Το κακό είναι ότι όλοι αυτοί, δεν θέλουν να βλέπουν ότι όσο περνάει ο καιρός, τα ‘’ψάρια’’ μαθαίνουν και δεν τσιμπάνε. Απλώς, αλλάζουν ρότα για άλλες θάλασσες. Και εδώ είναι που φαίνεται η πολιτική ηλιθιότητα κάποιων που κάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται την σημασία των ευρημάτων των πάσης φύσεως δημοσκοπήσεων, μετρήσεων τάσεων, σφυγμομετρήσεων, κ.λ.π., κ.λ.π.  Εντυπωσιάζονται όλοι (λένε) από τις αντιδράσεις του κόσμου !!!

Δυστυχώς και σε αυτές τις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές, η Ελλάδα στερείται Πολιτικών, ενώ βρίθει Πολιτικάντηδων.  Δυστυχώς ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου