22 Οκτωβρίου 2012

ALSO SPRACH STOURNARA (ΤΑΔΕ ΈΦΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ) !

Σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας  μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Μεταξύ των πολλών και διαφόρων είπε τα εξής, τα οποία εκτιμώ ότι πρέπει να τα καταγράψουμε και να τα θυμόμαστε καλά :

"Το μνημόνιο είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι όρος για να επιβιώσουμε. Πιστεύετε ότι μπλοφάρουν οι ευρωπαίοι όταν λένε ότι δεν μας δώσουν χρήματα αν δεν πάρουμε μέτρα;"

"Ο χρόνος τρέχει και αν θέλουμε να πάρουμε τη δόση πριν τελειώσουν τα διαθέσιμα του δημοσίου πρέπει να τρέξουμε και να τρέξουμε πολύ γρήγορα". 

"Αν δεν παίρναμε όμως τη δόση θα ήταν άπειρο το κόστος για τη χώρα. Θα πεινούσε κόσμος. Θα ήταν καταστροφή! Θα είχαμε πάει πίσω 50 χρόνια.  Σήμερα ζούμε ως χώρα γιατί έχουμε πάρει τις προηγούμενες δόσεις. Αν έχουμε ταμειακά διαθέσιμα είναι γιατί έχουμε πάρει τις δόσεις μέχρι τώρα."

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ακόμη πως η νέα, απρόβλεπτη, μαύρη τρύπα στον ΕΟΠΥΥ (!!!) ύψους 1 δις ευρώ «παραλίγο να τινάξει στον αέρα τις συζητήσεις μας με την Τρόικα». «Χάσαμε τον ύπνο μας όταν μας είπε ο ΕΟΠΥΥ ότι έχει έλλειμμα 1 δις ευρώ» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως εξαιτίας αυτού… «τη νύφη θα πληρώσουν» οι αγρότες.

Πως είπατε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου