25 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ .....

Πυρ και μανία ήταν ο Φώτης Κουβέλης με τον υπουργό Εργασίας πολύ πριν ξεκινήσει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή την Τρίτη το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί το email που απέστειλε ο Γ. Βρούτσης σε ΠΑΣΟΚ και Κουβέλη, αλλά το πιο σημαντικό από ότι λένε στη ΔΗΜΑΡ είναι πως «ο υπουργός Εργασίας στην διαπραγμάτευση αποδείχθηκε πολύ λίγος».

Χαρακτηριστικό της θύελλας που ακολούθησε ήταν όταν ο Γ. Βρούτσης εισήλθε στην σύσκεψη και παρέδωσε ένα δισέλιδο με τους βασικούς άξονες της συμφωνίας και τούς εξηγούσε τι ζητούσε αρχικά η τρόικα και τι κατάφερε ο ίδιος να «σβήσει» στη συνέχεια.

Τότε ο πρωθυπουργός ρώτησε -μάλλον ρητορικά:«Καλό δεν είναι»;

Η απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ήταν κοφτή: «Είναι απαράδεκτο».

Στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι και κάποια στιγμή ο Κουβέλης είπε προς τον πρωθυπουργό: «Αντί κάποιοι από την κυβέρνηση να διαρρέουν ότι θα αντικατασταθούν όσους πρότεινε η ΔΗΜΑΡ, τότε σας ενημερώνω, ότι στον επόμενο ανασχηματισμό ζητών την απομάκρυνση του Βρούτση».

Απλά να σημειώσουμε πως την επομένη της σύσκεψης 58 βουλευτές της Ν.Δ. έκαναν επερώτηση για την υφυπουργό Υγείας, την κ. Σκοπούλη και το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ η ΔΗΜΑΡ έβαλε στο στόχαστρο και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου