16 Οκτωβρίου 2012

ROTATION ΣΤΟ Υ.Υ.Κ.Α.

Μέσα σε όλα τα άλλα, είχαμε και τη δημοσίευση του rotation των Γενικών Διευθυντών του Υπουργείου. Έτσι, μετά την προαγωγή και τοποθέτηση της Φιλομήλας Ραϊδου ως Προϊσταμένη Γενικής Δ/νσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, ο Γιάννης Τασσόπουλος πηγαίνει από τη θέση Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Υγείας στη θέση προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Υγείας και ο Πέτρος Γιαννουλάτος  από τη θέση Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών στη θέση του Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Υγείας.

Τώρα ποιοι ανάσαναν από ανακούφιση και ποιοι βρίζουν τη κακή τους τύχη, θα σας γελάσω. Πάντως σε κάποιους ''αγοραίους'',  φάνηκε χαμόγελο.

Τώρα, μήπως μετά  το rotation των Γενικών Διευθυντών, θα πρέπει να γίνει και ένα rotation Διευθυντών ?  Κάποιοι έχουν παραμείνει στο ίδιο πόστο πάρα πολύ καιρό, ένω κάποιοι άλλοι δεν κάνουν για τη θέση που έχουν, ούτε για αργομισθία. Και αυτό είναι γνωστόν σε όλους.

Κε Λυκουρέντζο μας, για ρίξε καμιά ματιά και σε αυτό το θέμα, μπας και προλάβεις τίποτα εκπλήξεις !!! Ξέρω τι σου λέω ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου