6 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΟΠΥΥ

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου γιατροί, εργαστήρια, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές υπό το βάρος των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς όλους τους παρόχους υγείας. Η κινητοποίηση θα λάβει τη μορφή των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας. Στους παραπάνω παρόχους υγείας οφείλεται συνολικά το ποσό των 2,5 δισ. ευρώ.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα καλούνται πλέον να καταβάλλουν το 100% της αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών, βάσει του κρατικού τιμολόγιου. Στη συνέχεια δικαιούνται να απαιτήσουν τη σχετική δαπάνη από το ταμείο τους, βάσει της υπ'Α αριθμόν οικ. 37097 εγκυκλίου που εκδόθηκε στις 30/8/2012 από τον ΕΟΠΥΥ.  

2 σχόλια:

  1. Καλημερα Procol

    Επεσε ολος ο κοσμος αυτην την εβδομαδα σε πολλους γνωστους μου ιατρους για να γραψει συνταγες και επισκεψεις λογω της μεγαλης πλεον αντιδρασης σύσσωμης της ιατρικής και φαρμακευτικής κοινότητας.

    Αυτό το hobby ποτε θα τελειωσει;

    Nα μην υπαρχει δηλαδή δυνατη στελεχωση και ενημερωση ότι δεν μπηκαν χακερς στο συστημα αλλα λογω του πανικου που επικρατει εγινε ο χαμος από ασθενείς.

    Τι θα γινει επιτελους θα μπορεσουν να δουν ότι υπαρχουν γνωστες από την αγορα που ξερουν το θεμα καλυτερα από αυτούς και δεν επιθυμουν να είναι συμβουλοι ή πολιτικοι αλλα απλώς να βοηθησουν μπας και παει ένα βημα μπροστά η χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτό που αναφέρεσαι ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει ο φίλος μου ο P.H. Δεν ξέρω πότε θα το βάλει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή