13 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ''ΠΙΛΟΤΙΚΑ'' ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ !!!

Τελικά αυτή η τρικομματική κυβέρνηση, δεν λέει να συντονισθεί σε κανένα τομέα. Δεν πάνε να λένε οι (εξωτερικοί) τροικάνοι, δεν πάει να σχεδιάζει ο Πτωχός και το ανάλογο γραφείο του Μαξίμου, δεν πάει να εξαγγέλλει ο Βολουδάκης και όλες οι επιτροπές του υπουργείου του, ‘’εμείς’’ αυτό που έχουμε πει ότι θα κάνουμε, θα το κάνουμε. Στα πλαίσια αυτά σας παραθέτουμε μια πρόσκληση που αλιεύσαμε, στις διάφορες αναζητήσεις μας.

‘’ Ο ΟΠΑΔ σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (κτίριο Πανεπιστημίου, Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη) στις 26-9-2012 Τετάρτη 19:00 με θέμα:
“Παρουσίαση πιλοτικού προγράμματος χορήγησης έξυπνων καρτών στους ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ νομού Κορινθίας και καρταναγνωστών σε όλους τους παρόχους υπηρεσιών υγείας (Ιατροί, Φαρμακοποιοί κλπ)”
Ομιλητές:

Χάρης Θεοχάρης, Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων
Βλάσης Σφυρόερας, Δ.Σύμβουλος ΗΔΙΚΑ
Μιχάλης Κούτρας, Πρόεδρος ΟΠΑΔ
Σωτήρης Δαμασκηνός, α.Πρόεδρος ΙΣ Κορινθίας
Αναστασία Μπάρτζη, Πρόεδρος ΦΣ Κορινθίας ‘’

Τι είναι αυτό πάλι ? Μια προσπάθεια του κ. Μ. Κούτρα να βγει ‘’μπροστάρης’’ στην υιοθέτηση και εφαρμογή της έξυπνης κάρτας ασφαλισμένου (όπως την  ονομάζει ο ίδιος) με μια πιλοτική εφαρμογή κόστους περίπου 60.000€ , η οποία θα εφαρμοσθεί στο Νομό Κορινθίας, περιοχή όπου κατά το παρελθόν  έχει δοκιμάσει τις πολιτικές δυνάμεις του με το ΠΑΣΟΚ ?

Αυτό βέβαια που μας κάνει εντύπωση,  δεν είναι η πιλοτική και το 60άρι που κόστισε. Ο ΟΠΑΔ, παλαιότερα τουλάχιστον, μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Μας κάνει όμως εντύπωση το ‘’αγκάλιασμα’’ του πιλότου, από εξέχοντα στελέχη φορέων της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της χώρας,  όπως οι κ.κ. Θεοχάρης και Σφυρόερας.  

Πρόκειται άραγε για συμμετοχή τους σε μια εκδήλωση για φιλικούς - κοινωνικούς λόγους, ή, η ΓΓΚΑ και Η ΗΔΙΚΑ είναι έτοιμες να συντονιστούν με την πιλοτική πρωτοβουλία του κ. Κούτρα ?  Πολύ θα θέλαμε να το ξέραμε.

Και κάτι ακόμα. Μήπως μπορούμε να ξέρουμε ποιος ή ποια εταιρία υλοποίησε το πιλοτικό ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου