22 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ !

Τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου στην Intralot Ασίας και Ωκεανίας ανέλαβε πρόσφατα ο Αντώνης Μαρκόπουλος. O κ. Μαρκόπουλος μέχρι πρόσφατα ήταν Ειδικός Γραμματέας «Ψηφιακής Σύγκλισης», μια θέση η οποία καταργήθηκε στο πλαίσιο μείωσης των θέσεων ευθύνης στο υπερ-υπουργείο Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και πτυχιούχος του τμήματος Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Μαρκόπουλος έχει εμπειρία σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα τόσο μέσα από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και μέσα από την πολυετή πορεία του στον ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στην σχεδίαση Αρχιτεκτονικής Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων και την Ανάπτυξη νέων διαδικτυακών υπηρεσιών. Επιπλέον έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με διαδικασίες Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, τη διαχείριση μεγάλων έργων του ΓʼΚΠΣ και ΕΣΠΑ ειδικότερα στον Τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Ψηφιακής Στρατηγικής.

Έχουν δημοσιευθεί περισσότερες από 25 ερευνητικές του εργασίες σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια, βιβλία και περιοδικά στους τομείς Ασύρματων Δικτύων επόμενης γενιάς και Υπηρεσιών Διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου