11 Οκτωβρίου 2012

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΑΣ !!!!!!

Πάνε και τα Πληροφοριακά Συστήματα των Ληξιαρχείων, ήρθε το ΣΥΣΤΗΜΑ  ΑΡΙΑΔΝΗ !!!  Προσέξτε ανακοίνωση :

 ‘’ Τον γόρδιο δεσμό της παραβατικότητας στα ασφαλιστικά ταμεία υποστηρίζει ότι θα κόψει ο υπουργός Εργασίας Ι. Βρούτσης με την εφαρμογή του προγράμματος «Αριάδνη», το οποίο θα εφαρμοστεί από 01.01.2013.

Βάσει του προγράμματος αυτού, το οποίο θα θεσμοθετηθεί με σχετικό νομοσχέδιο, η άδεια γάμου, όπως και η άδεια ταφής και κάθε οικογενειακή μεταβολή που αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία, θα δηλώνεται στους συμβολαιογράφους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα ενημερώνουν μέσω ηλεκτρονικού συστήματος τα ασφαλιστικά ταμεία.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο υπουργός διευκρίνισε ότι το κόστος στις περιπτώσεις θανάτου θα επιβαρύνει τα ασφαλιστικά ταμεία και θα συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα κηδείας, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το κόστος θα επιβαρύνει τον ιδιώτη. ‘

Από πού ήρθε αυτή η μπίζνα πάλι ? Το ομολογώ, δεν την είχαμε πάρει χαμπάρι. Και τα έργα της ΚτΠ σχετικά με την ‘’ψηφιοποίηση ληξιαρχικών πράξεων ληξιαρχείων’’, τι θα γίνουν ? Ρε ζημιές που μας κάνει αυτή η τρόικα. Δεν αφήνει σχεδιασμό, για σχεδιασμό.

Το ωραίο είναι ότι στην παρουσίαση του προγράμματος από τον Βρούτση, βγήκαν και διάφοροι συμβολαιογράφοι να υπερασπιστούν την ιδέα του. Ένας (όντως ωραίος !!!), είπε και το εξής αήττητο.

‘’ Τα ΚΕΠ δεν έχουν καμία τεχνολογική υποδομή, ούτε συνδέονται με μηχανογραφικά συστήματα φορέων του Δημοσίου, για αυτό δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τέτοια πράγματα. Εμείς οι συμβολαιογράφοι είμαστε όλοι μηχανογραφημένοι, έχουμε δυνατότητες επικοινωνίας, έχουμε internet, κ.λ.π. κ.λ.π. ‘’ Ωραίος !!!!

(Σ.Σ. Εάν κανένας συνάδελφος έχει πρόγραμμα για συμβολαιογράφους, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας. Διαθέτουμε και πελατολόγιο και γνωριμίες (κονέ, δηλαδή). Έχουμε και γνωριμίες με νοσοκομεία (για όσους αφήνουν αυτό το μάταιο κόσμο) και με εκκλησίες και με δημαρχεία. Σπεύσατε, πριν πλακώσουνε οι PAS-τζήδες και μας καπελώσουνε…)

2 σχόλια:

  1. Μωρε το Βολουδάκη και τον Πτωχό τους είχαν ρωτήσει άραγε ? Εδώ αντί να μειώνουν τις διαδικασίες, προσθέτουν και επι πλέον !!! Τι Διοικητική Μεταρρύθμιση είναι αυτή ? Βρε, αυτοί όντως έχουν χάσει τελείως τη μπάλα. Συντονισυείτε παιδιά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μπας και μπερδέψανε το Βρούτση με το ''Αριάδνη'', που είναι πρόγραμμα κατά του εθισμού των εφήβων από το Internet, και τα έκανε μπάχαλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή