4 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ''ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ'' 1535

Άκουσα πάλι χτες το Μάριο Σαλμά, στη πρωινή παρουσία του στον ΑΝΤ1, να επανέρχεται στο θέμα των προβλημάτων που υπάρχουν στα πάσης φύσεως ραντεβού με τα ιατρεία του ΙΚΑ και τον ΕΟΠΥΥ, και έτσι ξαφνικά θυμήθηκα και τα ραντεβού των νοσοκομείων.

Είδα και την χτεσινή ανάρτηση του P.H. στο  http://hiegblog.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3.html
και θυμήθηκα και το 1535. Για την ακρίβεια την υπηρεσία «Γραμμή για την Υγεία – 1535», η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να κλείνει ραντεβού αυτόματα μέσω του τηλεφώνου στα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.

Αλήθεια, σε όλο αυτό το χαμό που έγινε και γίνεται, αυτή η υπηρεσία δεν ακούσθηκε καθόλου. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Επειδή προσωπικά δεν ξέρω τα ντεσού της, και  με προβλημάτισε η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς σε αυτή,  μήπως μπορεί κάποιος γνώστης να μας ενημερώσει σχετικά  ?

Πως κοστολογείται αυτή η υπηρεσία ? Πληρώνει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να κλείσει ραντεβού  ή πληρώνει το νοσοκομείο ?  Πόσο πάει η χρέωση / κόστος σε οποιαδήποτε περίπτωση  ?  Δουλεύει  πραγματικά, ή είναι και αυτή του τύπου ‘’ελάτε μετά από κάνα – δύο μήνες και βλέπουμε ‘’ ?  Μήπως τελικά είναι η πιο συμφέρουσα ?

Αλλά όμως γιατί δεν φάνηκε καθόλου, ούτε καν στη διεκδίκηση κομματιού από τα έργα του ΕΟΠΥΥ ?  Περίεργον. Μήπως γνωρίζει κανείς ?

2 σχόλια:

  1. Πολυ σωστά!!!

    http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4564312&publDate=

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=302069

    Επισης κανεις δεν ενδιαφερθηκε ή οργανωσε παραλληλες λύσεις δωρεαν κλεισιματος ραντεβου με την χρηση τεχνολογίας.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ 1535
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

    Το 1535 εξυπηρετεί 43 Δημοσια Νοσοκομεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ενημερώσουμε αγαπητή ; Είναι γνωστό ποιά 'εθνική' εταιρία έχει τη δουλειά, χρόνια τώρα. Το γιατί δεν ακούστηκε μέσα σε όλες τις άλλες, είναι γιατί ξέρει να προφυλλάσεται από τα δύσκολα. Γιατί να σηκώσει σκόνη, όταν έχει 45 νοσοκομεία δικά της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή