17 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΟΠΥΥ (ΠΑΛΙ .....)

Επανέρχεται το "184" για τα ραντεβού με τον ΕΟΠΥΥ, η τηλεφωνική γραμμή που θα χειρίζεται ο ΕΟΠΥΥ και θα έχει χρέωση αστικής μονάδας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός, είπε χαρακτηριστικά, ότι "ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι οργανισμός, που μπορεί να βγάλει χρήματα καμία εταιρεία".
 (* Μην ορκίζεσαι, κύριε αναπληρωτά.  Ακούστε με που σας λέω, κάτι ξέρω και εγώ ....).

"Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από αυτό το διαγωνισμό για τις χρεώσεις στα τηλεφωνικά ραντεβού  και αίρω την πολιτική μου στήριξη στην προηγουμένη διοίκηση γι'αυτό.
(* Συμπεριλαμβάνετε και τον Λοβέρδο, κύριε αναπληρωτά ? Γιατί είχε βάλει πλάτη και αυτός στο έργο. Και είναι γνωστόν ότι είναι καλός φίλος σας και δεν πρέπει ...).

Έχω ζητήσει να βρεθεί νομικός τρόπος για να μην επιβαρύνονται έτσι οι πολίτες. Ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι οργανισμός που μπορεί να παίζει και να βγάζει κάθε εταιρεία χρήματα πάνω στην πλάτη του", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαλμάς, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο κλείνονται σήμερα τα τηλεφωνικά ραντεβού με τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ.
(* Είστε έμπειρος και ξέρετε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις οι οποίες δεν μπορούν να λυθούν ''ανεξόδως'' για το ελληνικό δημόσιο, όπως γίνεται για τους διοικητές και συμβούλους σας. Άρα γιατί το λέτε ? Έτσι, για πολιτικές εντυπώσεις θα μου πείτε. Σωστό και αυτό...)

Όπως είπε ακόμη, ο Οργανισμός θα αποζημιώνει μόνο όσα διαγνωστικά κέντρα έχουν σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, στο πλαίσιο ανασυγκρότησης και αξιολόγησης των διαγνωστικών κέντρων με "αστέρια".
(* Ωωωωπ, αυτό μου άρεσε, Προβλέπω έργα για πιστοποίηση εργαστηρίων, διαγνωστικών κ.λ.π. Υπάρχει καμμιά εικοσάρα (εκατομμύρια ευρώ εννοώ) για αυτό. Μπράβο αναπληρωτά, προχώρα. Μαζί σου ....)

"Τελείωσε τα ταμεία να πληρώνουν όλα σε όλους χωρίς αξιολόγηση. Η αξιολόγηση θα γίνεται σε επίπεδο γιατρών, ιατρικού εξοπλισμού ακόμη και ιατρικών σφαλμάτων. Αυτό που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θα αποζημιώνεται διαφορετικά από εκείνο που προσφέρει υπηρεσίες του 1960 και 1970. Δεν γίνεται να δίνουμε 200-300 ευρώ  για μια μαγνητική από ένα μηχάνημα απαρχαιωμένο και να δίνουμε  τα ίδια χρήματα για  για ένα άλλο μηχάνημα  σύγχρονο", τόνισε.
(* Όπως παραπάνω. Υπάρχουν λεφτά και για πιστοποίηση γιατρών. Μπράβο αναπληρωτή. Και πάλι μπράβο !!!!)

Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν θα αποζημιώνεται κανένα υλικό  που δεν θα έχει ταινία γνησιότητας. "Το πάρτυ με τα υλικά τελείωσε. Τελεία και παύλα. Κάθε υλικό θα είναι πιστοποιημένο με barcode", υπογράμμισε.
 (* Σωστότατα !!!!! (George, με εκείνη την αντιπροσωπεία των readers, τι έγινε ? Είμαστε εντάξει ?))

"Ο καθένας προσωπικά να δώσει την ψυχή του. Στο τέλος του 2013 ο ΕΟΠΥΥ θα είναι πρότυπο οργανισμού και αξιοζήλευτος", κατέληξε ο Μάριος Σαλμάς, παρουσιάζοντας το σχέδιο ανασυγκρότησης του Οργανισμού.
(* Μάααλλλισταααα  !!!! (Κλεμμένο από την ''Ελληνοφρένεια'')).


Σημείωση :
Τα (*) είναι οι δικές μας παρατηρήσεις, επι των δηλωθέντων.
Παρατήρηση :
Εάν αναπληρωτά μου είχες πει και δυό λογάκια για τον διαγωνισμό της ''Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Συνταγών, κ.λ.π.'', που έβγαλε πριν μερικές ημέρες ο φορέας ευθύνης σου, ΕΟΠΥΥ, (περίπου τέσσερα (4) μύρια €) και τον οποίο δεν είχε προχωρήσει η προηγούμενη διοίκηση, της οποίας έχεις άρει την εμπιστοσύνη, θα με είχες καλύψει στα πάντα όλα.

2 σχόλια:

  1. Ρε δάσκαλε πως θα δουλέψει το 184. Με νοσηλεύτριες ? Θα το παίζουνε δηλαδή οι κοπέλες τηλεφωνήτριες και στο ενδιάμεσο των ραντεβού θα παίρνουν καμιά πίεση και θα ρίχνουν και καμιά ένεση ? Βρε θα μας τρελλάνουν αυτοί ? Η μήπως εν όψει ανασχηματισμού, κάνουμε και καμιά εξαγγελία, έτσι για να χτυπάμε κάρτα ? Τι λέει η διαίσθηση σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Van !! Τι να σου απαντήσω ? Με κάλυψε η αντιγραφο-ανάρτησή σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή