21 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ....

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι νέες διοικήσεις στον ΟΑΣΑ, στο Μετρό, στο Τραμ, στους ΗΣΑΠ, στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ. Διαβάσαμε τα βιογραφικά των νέων υπευθύνων και δεν μπορέσαμε να μην σταθούμε σε ένα από αυτά. Προσέξτε το :

''Στις Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ), ήτοι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου είναι πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας.

Εχει διατελέσει γενικός γραμματέας Καταναλωτή και εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης την περίοδο 2006-2009, ενώ έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε εμπορικές επιχειρήσεις και μελετητικές εταιρείες, ενώ από το 2009 δραστηριοποιείται στην αγορά τροφίμων.

Επίσης υπήρξε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γραμματέας της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενώ είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
''


Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας και δεν μπορέσαμε να μη τις βάλουμε. Ειδικά η τελευταία γραμμή !!!! Κρίμα, αρκετοί (και μάλιστα σε νέα ηλικία) εξακολουθούν να παραμένουν πιστοί οπαδοί της Μαυρογιαλούριας Θεωρίας, εν έτει 2012 και στις συνθήκες που περνάει η χώρα μας. Κρίμα, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο .....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου