14 Νοεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ GAP ?

Ο κ. Τζον Σαλμάς, διοργανωτής της εκδήλωσης στο Τορόντο του Καναδά που είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Πέμπτη αλλά τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε επειδή ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα για να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, αποκαλύπτει ότι «η αμοιβή του κ. Παπανδρέου ήταν 55 χιλιάδες δολάρια plus expenses».

Με απλά λόγια, ο κ. Σαλμάς επιβεβαιώνει τα όσα αποκάλυψε την Κυριακή η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ότι δηλαδή ο κ. Παπανδρέου είχε κλείσει την ομιλία στο Τορόντο έναντι 55.000 δολαρίων «plus expenses», δηλαδή των εξόδων για την μετάβασή του στον Καναδά, τη διαμονή του και την ξενάγησή του σε τουριστικά αξιοθέατα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του protothema.gr με τον κ. Τζον Σαλμά, ο Ελληνοκαναδός και μέλος του συμβουλίου της TMA (Turnaround Management Association) που είχε προσκαλέσει τον κ. Παπανδρέου στο Τορόντο, αποκαλύπτει ότι η αμοιβή που είχε συμφωνηθεί να δοθεί στον πρώην πρωθυπουργό ήταν 55 χιλιάδες δολάρια «plus expenses». Ο κ. Σαλμάς μιλάει ξεκάθαρα για την συμφωνία των 55.000 δολαρίων που είχε γίνει με το πρακτορείο «The Harry Walker Agency», το οποίο κλείνει τις ομιλίες του κ. Παπανδρέου σε διεθνή fora έναντι «αυτοκρατορικής» αμοιβής.

Ο κ. Παπανδρέου με δήλωσή του υποστήριξε ότι «το δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, διαπνέεται από αγοραία αντίληψη για την δημοσιογραφία και την αποστολή της. Τα δήθεν στοιχεία τους, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. Δολαρίων».

Οι αναφορές όμως του κ. Σαλμά αποτελούν ράπισμα για τον πρώην πρωθυπουργό και επιβεβαιώνουν πλήρως το δημοσίευμα, αφού αν πολλαπλασιάσουμε το ποσό των 55.000 δολαρίων με τις 18 ομιλίες, φτάνουμε στις 990.000 δολάλρια. Λέτε για τα 10.000 διαφορά να εξανέστη ο Γιωργάκης; .

Τώρα εγώ με το που διάβασα αυτή την είδηση, γιατί θυμήθηκα την ιστορία με την ''παράλληλη χρησιμότητα'' των δελτίων του Lotto και Προ-Πο ?  Θου Φυλακή Τω Στόματι μου .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου