24 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ .....

Τσίπουρα σε καφενείο κερνούσε ο 29χρονος διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης λέγοντας ότι ήταν τα προεόρτια για τον επερχόμενο ανασχηματισμό, με τον οποίο θεωρεί σίγουρο ότι ο κ. Μάριος Σαλμάς θα γίνει υπουργός. Τόση σιγουριά!

Την ώρα που κρίνεται το μέλλον της χώρας και ολόκληρη η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση, ο νεαρός ψυχολόγος -που υπηρετούσε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και ξαφνικά τοποθετήθηκε διοικητής νοσοκομείου- προεξόφλησε τον ανασχηματισμό.

Ούτε το φιάσκο στο Eurogroup, ούτε οι ελλείψεις στο νοσοκομείο, ούτε οι διώξεις επιστημονικού προσωπικού αγγίζουν τον πάλαι ποτέ διανομέα προεκλογικού υλικού μπροστά στην πιθανότητα να αξιολογήσει θετικά ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, τον στενό συνεργάτη του από την «Πολιτική Άνοιξη», τον κ. Μάριο Σαλμά.

Ο κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης είναι ο φιλόδοξος νεαρός που αντικατέστησε τον κ. Γιώργο Κραμποκούκη στη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, επειδή ο δεύτερος είχε τη στοιχειώδη αίσθηση του καθήκοντος και θέλησε να κάνει τη δουλειά του. Υπ’ όψιν ότι ο κ. Δημητρογιάννης αμείβεται με τον ικανοποιητικό μισθό του διοικητού ενώ ο προκάτοχός του λάμβανε το μισθό που είχε από την υπηρεσιακή θέση του σε ΔΕΚΟ και είχε παραιτηθεί από κάθε άλλη αμοιβή. Ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός έδιωξε κακήν κακώς τον κ. Κραμποκούκη, όπως έχει κάνει και σε άλλους πρώην διοικητές νοσοκομείων χωρίς να έχει ελεγχθεί από τον προϊστάμενό του, τον πρωθυπουργό.

Ο 29χρονος ψυχολόγος φιλοδοξεί να διαδραματίσει ρόλο… ειδικού απεσταλμένου του κ. Σαλμά στην Αιτωλοακαρνανία! Όπως δηλώνουν οι υφιστάμενοι του, έχει καταφέρει να συγκροτήσει «Αυλή» δέκα ατόμων στο γραφείο του.

Όταν ήρθαν στο φως νέες αποκαλύψεις για το πολιτικό έργο του κ. Σαλμά, ο νεαρός διοικητής δεν αντιλαμβανόταν την κριτική στο «μεταρρυθμιστικό έργο» του προϊσταμένου του. Έκανε λόγο για λεπτομέρειες. Ωστόσο κινητοποίησε κάποιους αμφιβόλου σοβαρότητας ερασιτέχνες δημοσιογράφους για να καλύψουν τα προφανή είτε με αναρτήσεις που θυμίζουν εκθέσεις ιδεών στο γυμνάσιο, είτε με διαρροές φημών και ειρωνικές λάσπες


Πηγή : http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου