7 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ (Πρώην Υφυπουργός ΠΑΣΟΚ) !

'' Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο,...γνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην παρούσα φάση, στην ιστορική πρόκριση. Ψηφίζω, έχοντας επίγνωση ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο σχέδιο '', ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στη Βουλή.

Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή μέρα ως την πιο δύσκολη της πορείας της, η Θεοδώρα Τζάκρη διευκρίνισε ότι '' από' δω και στο εξής όποιο κι αν είναι το δίλημμα, όποια κι αν είναι η θέση του κόμματος μου, θα με βρίσκεται απέναντι σας.

Παράλληλα, απευθύνθηκε, χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια, στον Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας ότι είναι '' ο τέλειος υπηρέτης των συμφερόντων της Τρόικας''.

'' Από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης, προσέφυγε στην Τρόικα με όρους απόλυτης υποταγής. Όχι μόνο δε διαπραγματεύτηκε, αλλά έβαλε στο τραπέζι και θέματα, όπως τα εργασιακά, που δεν υπήρχαν καν στις  δεσμεύσεις του Μαρτίου '', πρόσθεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενη στον υπουργό Οικονομικών, η κ. Τζάκρη, υπογράμμισε ότι '' με την ψήφιση του νομοσχεδίου, δήθεν η ελληνική οικονομία θα δει το φως της ανάπτυξης. Καλό το παραμύθι σας κ. Στουρνάρα, αλλά πλέον δε σας πιστεύει κανείς, ούτε εσάς, ούτε τον κ. Σαμαρά ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου