21 Νοεμβρίου 2012

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!

Όπως είναι γνωστό, η εφαρμογή του Νόμου Πλαισίου για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, έχει εξελιχθεί σε serial που μπροστά του, τύφλα να έχουν υπερπαραγωγές τύπου ‘’Σιλά’’, ‘’Τόλμη και Γοητεία’’, ‘’Sex and the City’’ και λοιπές παρεμφερείς.

Διαβάζοντας λοιπόν σήμερα την (νέα) προσφυγή 13 Πανεπιστημίων στο ΣτΕ, έμεινα (κυριολεκτικά) σε ένα από τα επιχειρήματα που εκφράζουν οι Ακαδημαϊκοί μας. Στο Νο 3 επιχείρημα τους, που αναφέρεται κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εκλογής, αναφέρεται κατά λέξη :

<<….3) Ευνοεί τους ψηφοφόρους εκείνους που έχουν εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες και οδηγεί στον αποκλεισμό των υπολοίπων από τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων …..>>

Δηλαδή οι προοδευτικοί καθηγητές των ΑΕΙ ομολογούν ότι δεν γνωρίζουν από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δεν έχουν καμία διάθεση να κάτσουν να μάθουν. Ήμαρτον ….. (που λέει και ο μεγάλος Γεωργίου !!!!)

Ξέρετε να υπάρχουν πολλές θέσεις στο δημόσιο που δεν χρειάζονται ανάλογες γνώσεις ? . Εδώ το ECDL έχει γίνει απαραίτητο ‘’χαρτί’’ για μια θέση κλητήρα (τις παλιές, καλές εποχές). Τι να πούμε.

Και πάλι …. Ήμαρτον …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου