5 Νοεμβρίου 2012

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

Η ώρα της αλήθειας έφθασε. Σε λίγες μέρες το Μνημόνιο 3 θα είναι πραγματικότητα και έτσι θα μπορεί να αρχίσει επίσημα και με όλες τις τιμές, ο νέος κατά σειρά Εφιάλτης μας. 

Και  να δοθεί όμως ολάκερη η δόση των 31 δις, αυτό διασφαλίζει (!!) τη πτώχευση μας μέχρι το καλοκαίρι, άντε φθινόπωρο, του 2013. Γιατί αυτό ?

Το πραγματικό έλλειμμα του Κράτους προκειμένου να πληρωθούν οι Μισθοί και οι Συντάξεις στο άμεσο μέλλον, είναι 2,5 δισ. ευρώ! Εννοείται μόνο τα έξοδα του Κράτους και δεν περιλαμβάνει του τόκους και τις δόσεις των χρεών. Το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό των 31 δισ., θα χρησιμοποιηθεί για να πληρωθούν προηγούμενα χρέη και τόκοι, και βέβαια, για να καλύψουν τις Κεφαλαιακές Ανάγκες των Τραπεζών, με τα 25 δισ. φορτώνοντάς τα στο συνολικό χρέος της χώρας για να μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν και να ονομάζονται "Τράπεζες".

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι μέτοχοι των Τραπεζών για να μπορέσουν να διατηρήσουν το μάνατζμεντ των Τραπεζών τους, καλούνται να συμμετέχουν στην αύξηση, μόνον κατά 10%.

Τώρα, αν αυτό δεν είναι μια κατάφωρη παράβαση της βασικής αρχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαγορεύει στα Κράτη να χρηματοδοτούν ιδιωτικές επιχειρήσεις, τότε τι είναι;

Άλλη μια φορά, αποδεικνύουν ότι τα διεθνή Καρτέλ, κάνουν ό,τι θέλουν και δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν. Οι Νόμοι ερμηνεύονται όπως βολεύει την κάθε πλευρά και απλώς μας εμπαίζουν ότι ζούμε σε Δημοκρατικά Καθεστώτα.

Το δε συνολικό χρέος της χώρας, το 2013 θα αυξηθεί, δεδομένου ότι το άνοιγμα των Εσόδων - Εξόδων του Κράτους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, λόγω των μέτρων λιτότητας των 11,5 δισ. που επιβάλει η Τρόικα. Δηλαδή, αυτό που συμβαίνει είναι από κάθε άποψη εξωφρενικό. Αλλά ποιος μας ρωτάει ? Έχουν νωπή την εντολή του Ελληνικού Λαού, βλέπετε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου