5 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ : "ΑΣΧΕΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ"

Ο βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ιατρός, Κώστας Μαρκόπουλος αποκαλύπτει το βρόμικο παιχνίδι της τρόικας και συγκεκριμένων πολυεθνικών που θέλουν να επιβάλλουν τη δραστική ουσία στην συνταγογράφηση, σε βάρος της Υγείας των Ελλήνων.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο newsbomb.gr –η οποία θα συζητηθεί- o κ. Μαρκόπουλος χωρίς υπαινιγμούς ξεκαθαρίζει ότι η επιμονή της τρόικας να γίνεται η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία δεν έχει καμία θεραπευτική βάση και δεν είναι παρά μια «λομπίστικη δράση συγκεκριμένων πολυεθνικών με τεράστια παραγωγή φθηνών γενόσημων σε τρίτες χώρες».

Παράλληλα προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβει μια τέτοια απόφαση, τόσο σε βάρος της Υγείας των Ελλήνων, όσο και της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, που μην μπορώντας να αντεπεξέλθει θα αφήσει χωρίς δουλειά χιλιάδες εργαζόμενους, προκαλώντας ένα νέο μεγάλο κύμα ανεργίας στη χώρα.

Τέλος, καταθέτει τη δική του πρόταση για τη μείωση των δαπανών στο χώρο της Υγείας, ενώ κάνει λόγο για «άσχετους Υπουργούς Υγείας που γίνονται εύκολα υποχείρια πανούργων σχεδιασμών».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Μαρκόπουλου στο

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/249968/polyethnikes-kai-troika-theloyn-na-mas-taizoyn-amfilegomena-farmaka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου