13 Νοεμβρίου 2012

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !!!

Ακόμη και τον σκληρό ευρωπαίο επίτροπο Όλι Ρεν κατάφερε να «μαλακώσει» η εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στην χώρα μας. Ο Όλι Ρεν στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του eurogroup αναφέρθηκε στις προόδους που έχουν επιτευχθεί.
 
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στην Ευρώπη η οποία έχει ήδη αποφέρει εξοικονόμηση 1 δις και αναμένεται να οδηγήσει σε εξοικονόμηση ύψους 800 εκατ. τα δύο επόμενα χρόνια τονίζοντας ότι το ασφαλιστικό σύστημα είναι τώρα σταθερό.
 
Ο ευρωπαίος επίτροπος έδωσε έτσι τα εύσημα στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά (!!!!) ο οποίος κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του την καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
 
(Σ.Σ. Α ρε Βλάσιε τι σου έτυχε. Εσύ έτρεχες, εσύ έφαγες τις φάπες της ζωής σου και άλλος φαίνεται ότι έκανε έργο !!!! Τουλάχιστον να το εκτιμήσουν και να σου δώσουν κανένα νοσοκομείο. Έτσι για το γαμώτο. Αν και μεταξύ μας, αυτό θα είναι πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη. Η μοίρα των μανατζαραίων, βλέπεις....)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου