26 Σεπτεμβρίου 2012

PROMO ΤΟΥ ΝΕΟΥ Γ.Γ., ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ωραία η παρέα σήμερα στην συνάντηση του νέου γραμματέα του κόμματος, με στελέχη του τομέα υγείας της Ν.Δ., τον Σαλμά, τον Μέργο, τον Καλλίρη και κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη του παρελθόντος και (εν δυνάμει) του μέλλοντος.

Στόχος της συνάντησης ? Σαφώς το promo του Κεφαλογιάννη με τη νέα του ιδιότητα αλλά και το μασάζ, σε όποιους πήγαν, για τα μέτρα που έρχονται οσονούπω.

Το τι λέχθηκε και το τι ακούστηκε, ας μη το συζητήσουμε καλύτερα. Οφείλουμε όμως να σταθούμε στον λόγο ενός, ο οποίος (είτε το πίστευε, είτε όχι) είπε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Μπράβο λοιπόν στον Μ. Αγγελάκα για αυτά που τόλμησε και είπε. Μπράβο και πάλι μπράβο και ας μην το ξέρω τον άνθρωπο.

Έκανε βέβαια κάποιους από τους παρόντες να στραβοκαταπιούν ή να χαμογελάνε (από το χαζό έως το ηλίθιο), αλλά το χειροκρότημα του το εισέπραξε.

Φτύνω το κόρφο μου να μη του βγει σε κακό του ανθρώπου, γιατί σίγουρα κάποιοι θα του το κρατήσουνε και για αυτό δεν γράφω λεπτομέρειες. Βλέπετε κάποιοι από τους πολιτικούς μας άνδρες δεν έχουν συνηθίσει σε αλήθειες, γιατί τους πέφτουν βαριές στο στομάχι.

Τέλως πάντων, εάν και όσοι ενδιαφέρεστε για τα λεχθέντα, ρωτήστε τον περίγυρο και σίγουρα θα μάθετε. Κάτι τέτοια δεν μένουν κρυφά.

4 σχόλια:

  1. Είπε για κάποιους πράσινους συμβούλους του Σαλμά με νοσηρό παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχηγέ θέλω λεπτομέρειες !!! Μη πετάτε κάτι και το αφήνετε στον αέρα. Αν είναι όπως το φαντάζομαι, ο άνθρωπος είπε και μια αλήθεια για τους ''περιφερόμενους διαδρομιστές'', που ψάχνουν νέο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές μεγάλες αλήθειες, εκτός από την αναφορά σε ''ήρωες'' (από τον Αγγελάκα), ένα μύνημα στα μέλη και στελέχη της Ν.Δ. (κύριοι, είμαστε υπό πολιτική ομηρία, μη το ψάχνετε),και μια εκτίμηση των κρατούντων(δεν έχουμε ικανά στελέχη να κάνουμε τη δουλειά μας για αυτό χρησιμοποιούμε ότι βρούμε μπροστά μας), ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΛΛΩΝ. Κε Κεφαλογιάννη σε λυπάμαι, με την επαγγελματική έννοια του όρου. Τα μισά από αυτά που ακούγονται εαν γίνουν, θα χρειαστείς ενίσχυση για να παίρνουν τηλέφωνα και να σβύνουν από τα μητρώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνουν παίδες, το τέλος (τους) είναι προδιαγραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή