22 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ .....

Διαβάζοντας την ανάρτηση του Procol, http://hiegblog.blogspot.gr/2012/09/blog-post_225.html , ήρθαν στο μυαλό μου τα έργα και οι σχεδιασμοί πολιτικών ηγεσιών του Υπουργείου Υγείας καθώς και οι βαρύγδουποι στοχασμοί και αναλύσεις ‘’σοφών’’ και μη.

Διάβασα προσεκτικά και το δελτίο τύπου του Λυκουρέντζου και αναρωτήθηκα.  Αγαπητοί σοφοί, σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι και πολιτική ηγεσία του υπουργείου, γιατί δεν βγαίνετε τεκμηριωμένα να μας πείτε ότι :

‘’Ο Χάρτης Υγείας-Πρόνοιας (!) του υπουργείου, μας έδειξε αυτά τα στοιχεία που σε συνδυασμό με τα δεδομένα που μας έδωσε το Esynet (!!), τα περάσαμε από μία ανάλυση DEA (!!!) και αποφασίσαμε τεκμηριωμένα να κλείσουμε αυτά τα νοσοκομεία, για αυτούς τους λόγους.’’

Τι ενισχύσεις των λαϊκών στρωμάτων της ΒΔ Αττικής (!!!)  και πρασινογάλαζα άλογα….

Είναι πολύ απλό, αλλά χρειάζεται και λίγο (πολιτικό) θάρρος να ειπωθεί από κάποιον : Κοιτάξτε κυρίες και κύριοι, όποιος μπορεί να ελέγχει ένα χρέος, ελέγχει τα πάντα.

Τόσο απλά και τόσο καθαρά.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Οφείλω να ομολογήσω ότι σήμερα ''έγραψες'' σε τέτοιο βαθμό που δεν τολμάω να αναρτήσω τίποτα !!!. Το απόφθεγμα σου φοβερό αλλά και πραγματικό. Κυρία μου, αποκαλύπτομαι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον αρχηγό. Καμία άλλη ανάρτηση σήμερα. Η μέρα ανήκει στην Van !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΎΜΕ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν την γνωρίζω, αλλά μπράβο στην κυρία. Μεγάλη αλήθεια και ας πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή