8 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΙΚΑ

Να βρε που λέτε ότι το ΕΣΠΑ δεν κινείται. Νέο έργο από την ΗΔΙΚΑ. Έτσι, μετά την προκήρυξη του έργου ‘’Κωδικοποίηση της Νομοθεσίας επιλεγμένων Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων’’ (24-9-2012), με χτεσινή της ανακοίνωση η ΗΔΙΚΑ προκήρυξε το έργο ‘’Ψηφιοποίηση Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και Παροχών’’ προϋπολογισμού 2.525.000€, στον οποίο (κατά τη πάγια τακτική της ΗΔΙΚΑ) συμπεριλαμβάνονται 577.000€ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ (προαίρεση, το λένε είπαμε).

Δεν σχολιάζω τις λεπτομέρειες του έργου για να μη με πείτε κάποιοι ότι λέω πάλι κακίες. Διατηρώ όμως το δικαίωμα να ρωτήσω και ρωτάω …

(1). Το νέο έργο δεν προϋποθέτει να έχει ξεκινήσει το προηγούμενο, της κωδικοποίησης δηλαδή, ώστε να έχει αρχίσει να υπάρχει υλικό για ψηφιοποίηση, κ.λ.π. κ.λ.π. ?

(2). Αυτό το ότι ο Ανάδοχος αναμένεται να έχει μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο της πληροφορικής, των τεχνολογιών διάχυσης της πληροφορίας μέσω του διαδικτύου, της πληροφορικής σε σχέση με την Νομική επιστήμη όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα (δηλαδή: δίκαιο και διαδίκτυο, Νομικά πληροφοριακά συστήματα, αναδίφηση νομικών πληροφοριών, κλπ)  (η υπογράμμιση δική μου), τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ???

Άντε βρε, πάμε να πιάσουμε δουλειά και καλό αγώνα σε όλους μας. Θα συναντηθούμε στο άνοιγμα των προσφορών (εάν δε μας βρει κανένα κακό, φτου, φτου φτου ….).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου