18 Σεπτεμβρίου 2012

''ΔΑΣΚΑΛΟΣ'' ΚΑΙ ''ΜΑΘΗΤΗΣ''

Μάθαμε και το γράφουμε (με επιφύλαξη) ότι σε Κοινωνικό Υπουργείο έγινε πριν μερικές ημέρες χαμός. Συγκρούστηκαν άγρια ο ‘’δάσκαλος’’ και ο ‘’μαθητής’’
(σ.σ. πανεπιστημιακοί και οι δύο), φαινομενικά για θέματα επιστημονικής αντιδικίας και δεοντολογίας, αλλά κατά βάθος για την υπέρμετρη και αχαλίνωτη φιλοδοξία του ‘’μαθητή’’.

Ο ‘’δάσκαλος’’ παλιός στη πιάτσα και με κονέ σε όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν μπορεί να συγχωρήσει την αχαριστία και αμετροέπεια του ‘’μικρού’’, ο οποίος είναι αλήθεια ότι τελευταία έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών και διαφόρων καταστάσεων, καθώς και στο στόχαστρο αρκετών.

Βέβαια για αυτό ευθύνεται και ο πολιτικός φίλος του ‘’μικρού’’, ο οποίος από θέση κυβερνητικής ευθύνης προσπάθησε να τον επιβάλλει στο Μαξίμου, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε, όπως έδειξαν οι μέχρις τώρα εξελίξεις.

Η διαμάχη προβλέπεται έντονη και απρόβλεπτη, δεδομένου ότι ο ‘’δάσκαλος’’ αν και στα όρια τη αποχώρησης δεν προβλέπεται να σαλπίσει υποχώρηση και είναι ανυποχώρητος σε εκκλήσεις για επίδειξη επιείκιας.

Λόγω του ειδικού ενδιαφέροντος, παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου