25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ

Το http://www.paronetol.gr είναι ένα διαδικτυακός τόπος ο οποίος ''παίζει'' Σαλμά, με τα 1000. Έως εδώ καλά. Προσέξτε όμως ανάρτηση του και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα :

''
Όποιον διώχνει ο Σαλμάς τον «μαζεύει» ο Καραγκούνης;
Όταν είσαι προορισμένος για διευθυντής δεν πάς ποτέ χαμένος. Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, κ. Γιώργος Κανελλόπουλος μπορεί να μην τα βρήκε με τον κ. Σαλμά , τα βρήκε όμως με τον κ. Καραγκούνη!  Τι εννοούμε; Όπως μάθαμε ο κ. Κανελλόπουλος ο οποίος ήταν Διευθυντής του κ. Σαλμά αλλά ο Υπουργός διέρρηξε την σχέση μαζί του και «εδιώχθη» , βρήκε φιλόξενη στέγη με την ίδια φυσικά ιδιότητα(Διευθυντής) στον συντοπίτη του κ. Σαλμά και Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Καραγκούνη! Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι επι του θέματος απλά μια απορία έχουμε! Όποιον διώχνε ο Σαλμάς τον μαζεύει ο Καραγκούνης; Τι ανταγωνισμός είναι αυτός τέλος πάντων;
''

Κανένα δικό μας σχόλιο.  Απλώς, μια επισήμανση ότι ο πολιτικός πολιτισμός οφείλει να χαρακτηρίζει, ιδιαίτερα, τους νέους και στην ηλικία και στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου