18 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟ BLOG ?

Άλλο ένα Blog ? Ναι, άλλο ένα. Άλλο ένα, από πολίτες που παρακολουθούν μέσα σε μια παραζάλη τις αλλαγές που συντελούνται στη καθημερινότητα τους, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν ουσιαστικά.
Πολίτες οι οποίες δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, δεν είναι κρατικοδίαιτοι, δεν είναι θαμώνες πολιτικών γραφείων, δεν είναι πανεπιστημιακοί, δεν είναι κομματικά φερέφωνα. Πολίτες οι οποίοι δεν ψάχνουν κρατικές επιχορηγήσεις, κρατικές διαφημίσεις, κυβερνητικές εύνοιες ή κοματικά ρουσφέτια.
Απλά, αγανακτισμένοι πολίτες που συγκεντρώνουν, αναδυκνείουν, ενημερώνουν και παρεμβαίνουν σε αυτά και για αυτά, που δε το κάνουν (συνειδητά ή όχι) αυτοί που πρέπει. Δημόσιοι υπάλληλοι, κρατικοί λειτουργοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κυβέρνηση και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

Ο ιστότοπος είναι ανοικτός σε όλους. Άρθρα, γνώμες, απόψεις, κριτικές, διευκρινήσεις, επανορθώσεις, όλα είναι ευπρόσδεκτα και καλοδεχούμενα, με μια προυπόθεση. Κόσμια, πολιτισμένα και τεκμηριωμένα. Ο ιστότοπος μας, δεν στοχεύει να γίνει τόπος σπίλωσης, εκβιασμών ή μαύρης προπαγάνδας. Ανάδειξη και Παρέμβαση είναι οι άξονες της γραμμής μας, με εργαλεία τη Συγκέντρωση ειδήσεων, εξαγγελιών, αποφάσεων, πράξεων και νομοθετήσεων.

Και φυσικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εξ αρχής τη θέση μας ότι, η αναδημοσίευση ενός άρθρου ή μιας είδησης, δεν συνεπάγεται ότι υιοθετούμε και το περιεχόμενο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου