31 Αυγούστου 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ι.Σ.Α. & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Με στόχευση την καλύτερη εκπαίδευση κάθε νέου γιατρού της Αθήνας σε σημαντικά πεδία της ιατρικής επιστήμης βάσει τεκμηρίωσης (evidence-based medicine), ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών συμπράττουν σε μια ισχυρή συμμαχία Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και ξεκινούν σειρά μοριοδοτούμενων μετεκπαιδευτικών μαθημάτων για τους νέους γιατρούς, μέσα από τις έγκριτες γνώσεις πανεπιστημιακών καθηγητών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη απόγευμα 6:15-7:00μ.μ. και 7:15-8:00μ.μ στο συνεδριακό χώρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τα μαθήματα θα βιντεοσκοπούνται και θα προβάλλονται στην WEB TV του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στην οποία θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει και τις ομιλίες που έγιναν και το πρόγραμμα των μαθημάτων που θα ακολουθήσει.  (http://www.ygeia360.g).

Δάκτυλο Πατούλη και Θανάση Γιαννόπουλου διαβλέπω. Μπράβο τους πάντως, πολύ ωραία πρωτοβουλία. Το μόνο κακό είναι ότι, θα έχει ''λυσσάξει'' ο κυρ-Γιάννης και ο βοηθός ''Σερίφη''.
Πάλι δεν τα κατάφεραν .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου