28 Αυγούστου 2012

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Έχει δίκιο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Ασκούνης. Οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί είναι αυτοί που χρειάζονται χρήματα και όχι οι δράσεις ''ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ'' (!!!) του Υπουργείου Υγείας, όπου έχει συντελεσθεί ποοοοολυυυυύ μεγάλο πάρτυ τα τελευταία χρόνια. Ας εξακολουθήσει η χρηματοδότηση των πιστοποιημένων και σοβαρών δομών, που πραγματικά προσφέρουν έργο και ας σταματήσουν οι πάσης φύσεως εντάξεις εκατομμυρίων για γραμμές υποστήριξης, μαθησιακές ανάγκες, επεκτάσεις αναπτυξιακών μελετών , αυτεπιστασίες , χάρτες και άλλου τέτοιου είδους λεκτικές επινοήσεις.
Πρόσφατο είναι το παράδειγμα των 600.000€ που δόθηκαν σε πανεπιστήμιο για να μελετηθεί το σύστημα αποζημιώσεων του ΕΟΠΥΥ !!!!

Και σας σταματήσουν οι διάφοροι επιτήδιοι (εταιρίες, καθηγητές, πανεπιστημιακά ιδρύματα, κ.λ.π.) να γυροφέρνουν σε διαδρόμους μπας και ''πάρουν την υπογραφή''. Το πάρτυ τελείωσε και να ας το καταλάβουν καλά όλοι. Ελπίζουμε ο Βρούτσης, που το ξέρουμε ότι το έχει ψάξει καλά το θέμα, να μη ''υποκύψει'' στις πολιτικές πιέσεις και να κάνει το σωστό.

Εμείς πάντως είμαστε εδώ να του δώσουμε όποια τεκμηρίωση θέλει. Και υπάρχει πολύ μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου