30 Δεκεμβρίου 2012

NO NEWS, GOOD NEWS (???)

Γεια σας φιλαράκια, συναγωνιστές, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι. Εορταστική (θεωρητικά) περίοδος και η ‘’πιάτσα’’ δεν έχει τίποτα σοβαρές ειδήσεις. Βλέπετε η λίστα της Λαγκαρντίνας και τα μπλεξίματα του Γιώργου (αυτουνού που κάποτε ήταν και επικεφαλής της ΚτΠ  Α.Ε., καλέ), έχουν επισκιάσει όλα τα άλλα. Μούγκα στη στρούγκα.

Η τρικομματική κυβέρνηση δεν τα έχει βρει ακόμη με τους Διοικητές Νοσοκομείων, παρά τα όσα ακούγονται, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός όσων αγόρασαν γκρίζο κουστουμάκι ή ταγιεράκι σε τιμές ευκαιρίας, να μεγαλώνει σε σημείο που να τα ακούνε ο Ανδρέας και ο Marshall !!!!

Α, τώρα που είπα Marshall, τον πήρε το μάτι μου σε περιοδεία στα πάτρια εδάφη (ένεκα γιορτές, χρειάζεται και καμία παρουσία). Ωραίος, με χαμηλό προφίλ (είδες που χρειάζονται και οι επικοινωνιολόγοι, αρχηγέ !!!), με ανάλογη κουστωδία και αντίστοιχη εμφάνιση, άκουγε προσεκτικά και έδινε κατευθύνσεις. Άντε να δούμε, θα την γλιτώσει όταν …..

Κατά τα άλλα, το περιβόητο project ‘’ΑΡΙΑΔΝΗ’’ του Υπουργείο Εργασίας, μετατράπηκε σε ‘’πιλοτικό’’, μετά το άγριο κράξιμο του, που σημαίνει ‘’να ζήσουμε, να το θυμόμαστε’’.

Κάτι ακούω βέβαια για κόσμο και κοσμάκη που μπαινοβγαίνει με σχέδια για projects και προσχέδια τεχνικών δελτίων στα γραφεία του ‘’Δημητράκη’’, αλλά το κρατάω κρυφό μυστικό (για την ώρα).

Ααααα, το καλό σας το άφησα για το τέλος. Πήρα αρκετά mail για το διπλογραφικό των νοσοκομείων. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί. Και ουσιαστικό και οικονομικό και τυπικό. Κρατήστε το τελευταίο.  ΤΥΠΙΚΟ αλλά ΜΕ  ΟΥΣΙΑ …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου