15 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ''ΜΗΤΣΟ''

Να πούμε και κάτι ευχάριστο όμως. Πολύ το φχαριστήθηκα για τον ''Μήτσο'', όπως τον λέμε οι φίλοι και γνωστοί του. (Όχι μπροστά του όμως, δεν του χτυπάει ωραία...)

Ωραίος τύπος ο ''Μήτσος''. Θυμάμαι, όταν τον πρωτογνώρισα να με κοιτάει με εκείνο το περίεργο και χαρακτηριστικό πλάγιασμα του κεφαλιού του, που σκέφτηκα μέσα μου.  ''Τι είναι τούτος μωρέ ??''

Αργότερα κατάλαβα ότι και αυτός προσπαθούσε να με ''διαβάσει''. ''Ποιός είναι τούτος, μωρέ ?'', σκεφτότανε μέσα από τα γυαλάκια του.

Έχει τραβήξει πολλά ζόρια ο ''Μήτσος''. Αυτά που ξέρουμε τουλάχιστον και πολλαπλάσια, αυτά που δεν ξέρουμε. Αλλά δεν το έχει βάλει κάτω, ούτε και στα πιό δύσκολα του.

Για αυτό είμαι βέβαιο ότι θα πετύχει. Είμαι σίγουρος ότι παρά τις τρικλοποδιές που τον περιμένουνε, θα καταφέρει να τους ''μαντρώσει'' όλους. Ναι, όλους. Με το τρόπο και τον λόγο που τον χαρακτηρίζει.

Άντε βρε ''Μήτσο'', δεν θέλω να σε ματιάσω !!!! Θα σου πω Καλή Επιτυχία για το ευγενές της περίπτωσης, αν και Καλό Κουράγιο θα ταίριαζε περισσότερο.

Και να σου πω και κάτι. Είναι η μόνη φορά που, εαν μπορούσα, θα ήθελα να δουλέψω πάλι μαζί σου. Θα ήταν, φαντάζομαι, η δεύτερη μεγαλύτερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής μου.....

Καλή Τύχη Φιλαράκο και ... Ψυχραιμία  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου