25 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΥΙΖΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!!!

ΚΟΥΙΖΑΚΙ  (1).

Ποιος γνωστός και τέως Γ.Γ. Υπουργείου κοινωνικού ενδιαφέροντος, τριγυρίζει τους διαδρόμους του Μαξίμου και έχει πολύωρες συναντήσεις με γνωστόν και ραγδαία ανερχόμενο κυβερνητικό παράγοντα, με νέα θέση καίριας και αποφασιστικής σημασίας ? Ποιος, ε ?

(Μεταξύ μας, αυτό δεν περιμέναμε να το δούμε. Απόδειξη ότι στην ζωή όλα είναι δυνατά. Ή άλλως, ‘’ποτέ μην λες ποτέ’’).

ΚΟΥΙΖΑΚΙ  (2).

Ποιο γνωστό στέλεχος του χώρου των ΤΠΕ, το οποίο απομακρύνθηκε πριν λίγο καιρό από την θέση του, έχει εγκατασταθεί σε κτίριο κοινωνικού υπουργείου και συμβουλεύει Υπουργό ή Αναπληρωτή ή Υφυπουργό (έτσι, για να σας μπερδέψω !!!), πως αυτός να είναι ευθυγραμμισμένος με τις εντολές και επιταγές της τρόικας (και όχι μόνον..) ? Ποιος, ε ?

ΚΟΥΙΖΑΚΙ  (3).

Γιατί υπηρεσιακά στελέχη κοινωνικού (πάντα) υπουργείου τα έχουν ‘’πάρει’’ με συναδέλφους τους (συνταξιούχους & ενεργούς), οι οποίοι αφού ανένηψαν και είδαν το ‘’φως το αληθινό’’, προσπαθούν να αποδείξουν στους πολιτικούς προϊστάμενους ότι αξίζουν το μισθό τους (!!!!) και ότι είναι πιστοί φύλακες της αρχής ‘’ Ότι πεις εσύ αφεντικό … ‘’ ?  Γιατί, ε ?

(Το κουίζ αυτό θα έχει πολλές συνέχειες, γιατί εμπλέκεται και με έργο αρκετών εκατ.€ το οποίο, παρόλο ότι ‘’δεν τραβάει’’, το σπρώχνουν με χέρια και με δόντια….).

Έχω και ένα 4ο, αλλά δεν σας το λέω τώρα. Σας το φυλάω για έκπληξη !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου