25 Δεκεμβρίου 2012

COME BACK !!!!!

Καλημέρα σας Συνάδελφοι και Συναγωνιστές !!!!  Χρόνια Πολλά για τις ημέρες και εύχομαι η νέα χρονιά, να μην είναι τόσο δύσκολη όσο μας προσιδιάζει και προετοιμάζει η τρικομματική εσωτερική μας τρόικα, για ΚΑΝΕΝΑΝ.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε ένα κενό επικοινωνίας τις τελευταίες ημέρες. Απρόβλεπτα γεγονότα και καταστάσεις μας ανάγκασαν να ρίξουμε το βάρος αλλού. Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν (σύντομα) πάλι τα ίδια. Όχι ότι δεν τα αντέξουμε, αλλά θα μας αναγκάσουν να αγριέψουμε. Και αυτό πραγματικά , δεν το θέλουμε…. 

Και για να μπούμε πάλι στα δικά μας μια ειδησούλα και τρία κουιζάκια.

Η ειδησούλα πρώτα.

Όπως φαίνεται ‘’το όραμα του έργου της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης’’, δεν έχει σταματήσει. Πριν μερικές ημέρες, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, η σύνθεση της νέας διακομματικής επιτροπής για το έργο των 25 (+12 θυμίζω) εκατ. €.  Εάν το γεγονός αυτό συνδυασθεί με τα αλλεπάλληλα black outs που συμβαίνουν στο υφιστάμενο σύστημα, αυτό σημαίνει ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου ….. Ίδωμεν.

Από την ειδησούλα όμως βγαίνει και μια ‘’καυτή’’ είδηση. Ένα πολύ γνωστό και πρωτοκλασάτο στέλεχος της ευρύτερης αγοράς των ΤΠΕ, προτάθηκε από εταίρο της τρικομματικής κυβέρνησης, για μέλος της διακομματικής επιτροπής. Αυτό δεν θα είχε καμία σημασία, εάν το στέλεχος αυτό, δεν έκανε δουλίτσες με την ΗΔΙΚΑ, στα πλαίσια του έργου που αναφερόμαστε. (Α ρε Βλάση …..). Όχι, δεν σας λέμε όνομα…. Βρείτε το εσείς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου