15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΑΛΩ η ΠΟΛΙΣ .....

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου - ΦΕΚ  240 / 12-12-12

ΝΟΜΙΚΗ  ΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος, Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν, ή μπορούν να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών και σχετικά με την παρούσα σύμβαση τροποποίησης συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, κάθε δικαιώματος ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, ασφάλισης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο.   

ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
Η Ελλάδα εκχωρεί στους Δανειστές της κάθε περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει, τον χρυσό που κατέχει η Τράπεζα της Ελλάδας, τα πιθανά αποθέματα πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει η Χώρα και γενικά οτιδήποτε, αμετάκλητα και χωρίς κανένα  δικαίωμα ένστασης, δικαστικής διαμάχης ή οποιουδήποτε άλλου μέσου.

Θα πρότεινα να αναζητήσετε και να διαβάσετε το άρθρο 120 του Συντάγματος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλέον. Και από ότι φαίνεται, ούτε καν κουράγιο .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου