2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΩΜΑ = 615.000€, ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΠΟΣΟ ??


Το διαβάσαμε στο http://www.ygeianet.gr και το αναδημοσιεύουμε, γιατί πράγματι  μας είχε ξεφύγει. Τα σχόλια, δικά σας ……

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Α. Εγκρίνουμε την υλοποίηση του έργου ‘’Κατασκευή Πράσινου Δώματος στην Εθνική  Σχολή Δημόσιας Υγείας’’, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 614.283,39 €,  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%.

Β. Πηγή χρηματοδότησης του έργου προτείνεται να είναι οι πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013 και οι διαδικασίες υλοποίησης θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση σχετικής απόφασης ένταξης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ), στην κατηγορία πράξεων «Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτίρια».

Γ. Το έργο «Κατασκευή Πράσινου Δώματος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας», συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 614.283,39 €, περιλαμβάνει την υλοποίηση τριών υποέργων και συγκεκριμένα:

1) Κατασκευή Πράσινου Δώματος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας εκτιμώμενης δαπάνης 571.283,55 €,
2) Δράσεις διάδοσης και ενημέρωσης εκτιμώμενης δαπάνης 12.285,67 €,
3) Δράσεις Τεχνικού Συμβούλου εκτιμώμενης δαπάνης 30.714,17 €.

Δ. Το έργο θα υλοποιηθεί από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από κοινού με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, που θα είναι φορέας πρότασης και λειτουργίας του έργου. Υπεύθυνος της Πράξης ορίζεται ο κ. Βασίλης Τσιτομενέας, Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υ.Υ.Κ.Α..

(Με εντολή ΥΠΟΥΡΓΟΎ)
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου