27 Ιανουαρίου 2013

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ !!!!!

Ικανοποιημένα είναι τα τοπικά στελέχη της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας τη ΝΔ, για την συμμετοχή στην εκδήλωση της κοπής πίτας που έγινε στο Μεσολόγγι, με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Μάκη Βορίδη.

Η εκδήλωση έγινε χωρίς την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, που επικαλέστηκε ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενώ ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, έφτασε προς το τέλος της.

Το παρών πάντως έδωσαν αρκετοί πολιτευτές, αιρετοί, καθώς και στελέχη – μέλη του κόμματος και γενικά η εκδήλωση κινήθηκε σε ικανοποιητικά πλαίσια, λαμβανομένων υπ’ όψιν και των συνθηκών που επικρατούν.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, όπου πήραν το λόγο κυρίως πολιτευτές και έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα, όπως το μέτρο της διαθεσιμότητας κλπ
Κατά την ομιλία του ο τ. υπουργός, καταφέρθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς ως υπαίτιους της κρίσης.


Ειδικότερα για την Αριστερά, την κατηγόρησε για διαρκή υπονόμευση της όποιας προσπάθειας της χώρας. Επίσης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο.

Παράλληλα υπεραμύνθηκε της πολιτικής που ασκείται σήμερα από την κυβέρνηση για τη δημιουργία κλίματος σταθερότητας που θα ευνοεί τις επενδύσεις και την δημιουργία θέσεων εργασίας, με ένα σταθερό φορολογικό σύστημα και με μειωμένη την γραφειοκρατία.

Τέλος τόνισε πως πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μερίμνα για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα που είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση και απολύονται κατά εκατοντάδες καθημερινά.

Σε γενικές γραμμές, αν και η εκδήλωση δεν θύμιζε σε τίποτε άλλες εποχές, προκάλεσε την ικανοποίηση των τοπικών στελεχών της ΝΟΔΕ, που την χαρακτηρίζουν επιτυχημένη και ως προς την συμμετοχή και ως προς το κλίμα.

πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου