27 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΑΚΟΜΗ...

Και όμως, παρά τις μέρες που περνάμε, ο εθελοντισμός καλά κρατεί. Αντιγράφουμε από το http://www.paronetol.gr μια είδηση η οποία μας εντυπωσίασε. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι….

‘’ Ο πιο πιστός και αφοσιωμένος συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας (χωρίς επαγγελματική σχέση)  με μοναδικό κίνητρο την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την αφοσίωση του, δεν είναι άλλος από τον κ. Κάλπη!

Οι νεοδημοκράτες  της περιοχής το ξέρουν καλά αυτό,  όπως ξέρουν καλά ανατρέχοντας στην «περίπτωση Κάλπη »πως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στις ημέρες που ανιδιοτελώς ακολουθούν ένα πολιτικό, επειδή τον πιστεύουν  .

Με την ευκαιρία να πούμε πως άνθρωποι σαν τον Χρήστο , αποδεικνύονται πολλές φορές και πιο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι δίπλα σε ένα πολιτικό  γιατί χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και βαθιά συναισθηματική σχέση. Αυτό  για το οποίο καμαρώνει ο Χρήστος εκτός από το Σαλμά και για το οποίο δεν σταματά να μιλά είναι ο γιός του Θάνος για τον οποίο δεν σταμάτησε  προχθές να δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή από πολλούς πολιτικούς του φίλους. Να πούμε κι εμείς φυσικά τις ευχές μας στον 14χρόνο Θάνο για χρόνια πολλά και καλή πρόοδο … 

Ο Κάλπης δεν καμαρώνει γιατί ο μικρός Θάνος  είναι καλό παιδί και από τους πιο επιμελής μαθητής αλλά και γιατί έχει πάρει το «μικρόβιο «του πατέρα! Και αναφερόμαστε φυσικά στο μικρόβιο της πολιτικής. Ο μικρός όπως μας λένε άνθρωποι μας από την περιοχή της Παραχελωίτιδας ,  αρέσκεται στο να να ασχολείται με τα κοινά και θαυμάζει απεριόριστα τον Υπουργό κ. Σαλμά.

Δεν χάνει ευκαιρία  όταν το επιτρέπουν οι μαθητικές του υποχρεώσεις να βρίσκεται κοντά στον Υπουργό όταν εκείνος είναι στην εκλογική του περιφέρεια και να παρακολουθεί την δραστηριότητα του! ‘’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου