20 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΚΟΠΟΥΛΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΙ !!!!!

Εξαιρετικά επείγουσα εντολή έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, "ώστε να προβεί σε ενδελεχή διοικητικό και διαχειριστικό έλεγχο του φορέα του Κέντρου Ημέρας 'Λόγος - Νους' (σ.σ.: εδρεύει στην Καισαριανή της Αττικής), από συστάσεώς του".

Αντιδρώντας αστραπιαία και με γενναιότητα στο σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ygeia360.gr, της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου, η υφυπουργός Υγείας σημειώνει με νόημα στην ανακοίνωση του γραφείου της ότι η ίδια ενημερώθηκε μόλις την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου για τις από 21 Νοεμβρίου 2012 έγγραφες και προφορικές καταγγελίες των εργαζομένων της δομής στην διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας και, έτσι, αφήνει σαφείς αιχμές για την... περίεργη ολιγωρία τη οποία επέδειξε σχετικά η τέως προϊσταμένη της διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας, η κ. Κατσικάρου.

Η Φωτεινή Σκοπούλη απέστειλε ήδη από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου όλον τον φάκελο της υπόθεσης στο ΣΕΥΥΠ, ενώ στην ανακοίνωση του γραφείου της αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Τα θέματα Ψυχικής Υγείας αποτελούν προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας. Αφενός για την αντιμετώπιση προβλημάτων συναφών προς την κρίση που διέρχεται η χώρα, αφετέρου γιατί πρέπει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης".

Πηγή : http://www.ygeia360.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου