19 Ιουνίου 2013

ΣΑΛΜΑΣ = Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΛΗ !!!!!

Βγαίνοντας η Φωτεινή Σκοπούλη από την αίθουσα της συνάντησης με την τρόικα το πρώτο πράγμα που δήλωσε ήταν πως οι δαπάνες στα φάρμακα έχουν ξεφύγει, πράγμα που μετά από λίγο επιβεβαίωσε κι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ζεματίστηκε ο Μάριος Σαλμάς, ο οποίος μέχρι πρότινος πανηγύριζε πως έχει πλήρη έλεγχο στη φαρμακευτική δαπάνη, με στόχο να διατηρεί καλή βαθμολογία στο «φύλο προόδου» της τρόικας και υποθήκες για τον ανασχηματισμό.

Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε πως πρόκειται για σκηνές νηπιαγωγείου. Όταν όμως χιλιάδες άνθρωποι αδυνατούν ν΄ αγοράσουν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη και ακόμη περισσότεροι αδειάζουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό για να καταβάλλουν συμμετοχή στην αγορά φαρμάκων, ε τότε τα πράγματα δεν παραπέμπουν καθόλου σε νηπιαγωγείο.

Μάλλον το βάρβαρο κόσμο της νύχτας θυμίζουν.

Δε μένει πλέον καμιά αμφιβολία πως όσες και όσοι κάθονται στις υπουργικές καρέκλες δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να εκτελέσουν εν ψυχρώ Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και μονάδες του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να συμμορφωθούν στις εντολές των δανειστών, ακόμη κι όταν ξέρουν πως η «συμμόρφωση» συνεπάγεται δεκάδες παράπλευρες απώλειες, δηλαδή θανάτους ασθενών.

Πηγή : http://www.ygeianet.gr/

1 σχόλιο: