5 Απριλίου 2013

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ !!!!!

Με ρίψη χημικών απάντησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, όταν εργαζόμενοι του Δικτύου «Ψυχαργώς» που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας, προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο της οδού Αριστοτέλους.

Αρκετοί από τους εργαζόμενους, αλλά και από νοσηλευόμενους που φιλοξενούνται σε δομές ψυχικής υγείας αισθάνθηκαν έντονη δυσφορία και δύσπνοια, από τα χημικά.

Οι εργαζόμενοι του Δικτύου «Ψυχαργώς» που παραμένουν απλήρωτοι συγκεντρώθηκαν σήμερα Πέμπτη, έξω από το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, μαζί με ασθενείς, καθώς αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να χάσουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να κλείσουν δομές ψυχικής υγείας.

Μαζί τους στη συγέντρωση βρέθηκαν και εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων μίλησε με εκπρόσωπο του υπουργείου, στον οποίο εξέφρασε το αίτημα να συναντηθεί με τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, από την πλευρά του όμως ο εκπρόσωπος του υπουργείου επέμεινε ότι αρμόδια για το ζήτημα αυτό είναι η υφυπουργός, Φωτεινή Σκοπούλη.
Οι εργαζόμενοι επέμειναν να μιλήσουν με τον υπουργό και η διαφωνία αυτή δυναμίτισε την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα ορισμένοι ασθενείς να προσπαθήσουν να μπουν στο υπουργείο. Η αστυνομία προκειμένου να τους εμποδίσει, έκανε ρίψη χημικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου